SSA PANA Foamtec DOO

Tel: +381-(24) 4150516
Tel: +381-(24) 4150515
Fax: +381-(24) 4150517

KAO PIONIR PRERADE PENE , OBRADJUJEMO VIŠE OD 120 RAZLIČITIH VRSTA PENA.

Kontakt Online formular
PE tipovi
PE tipovi
PE tipovi
PE tipovi
PE tipovi

Proizvodnja

Mogućnosti obrade sunđerastih pena su višestruki. U zavisnosti od tipa artikla ima više vrsta spojenih radnih koraka. Naša kompanija proizvodi artikle u skladu sa željama kupaca!


Beskonačno špaltovanje

Blokovi od sunđerastih pena, tj. Veštačkog kaučuka, polietilena i prirodne gume često se špaltaju i spajaju u beskonačne trake u vidu rolni. Navedeni blokovi se špaltaju na željenu debljinu.

Laminiranje

Različite vrste sunđerastih pena mogu se laminirati – spajati putem toplote i pritiska. Drugi naziv za laminiranje je "zavarivanje". Kod laminiranja različitih materijala mogu se kombinovati i boje, i debljine.

Prilagođena proizvodnja

Naša kompanija obrađuje proizvode od preko 120 različitih vrsta materijala. Ipak naša proizvodnja prilagođava se željama kupaca i na taj način, da prihvata materijal – sirovinu koju donese sam kupac.

Sečenje

Svaki tip sunđerastih pena može da se seče. Pored PE sunđeraste pene, veštačkog kaučuka, možemo i filter sunđere isporučivati u kratkom vremenskom periodu i u minimalnim količinama ih seći. Kada govorimo o sečenju, ne mislimo samo na sunđeraste pene, već i na trakaste zaptivače. Artikle posebnih kontura možemo proizvoditi na CNC mašinama za sečenje.

Kaširanje

Skoro sve obrađene sunđeraste pene mogu biti jednostrano ili dvostrano samolepljive. Sunđeraste pena prolazi kroz mašinu za kaširanje i pomoću valjka i toplote spaja se sa lepkom. Pored lepaka koji imaju svojstvo jakog lepka, koristimo i lepak koji neostavlja trag na krajnjem proizvodu nakon skidanja.

Špaltovanje

Sunđersta pena se špalta iz blokova na određenu debljinu. Ovako špaltovana sunđerasta pena kreće se industrijskom trakom do noža gde se vrši sečenje. U zavisnosti od materijala sečenje se može raditi već od 1 mm debljine (u skladu sa DIN 7715, deo 5 klasa P3). Pored veštačkog i prirodnog kaučuka, polietilena i filter sunđera, možemo špaltati i poliuretan sunđerastu penu.

Štancovanje

Naša kompanija nudi mogućnost štancovanja artikala u malim serijama. Artikle od veštačkog kaučuka I prirodne gume štancamo na programiranim CNC mašinama. Od sunđerastih blokova i rolni proizvodimo štancane artikle perforirano, kiss-cut i običnim štancovanjem. Naše High-tech štanc mašine smanjuje troškove i vreme proizvodnje različitih artikala, spajanjem više radnih koraka.

Naša besplatna i neobavezujuća ponuda prema vama
SSA PANA Foamtec DOO
Ulica: Sunce, Broj: 6, 24300 Bačka Topola
Direktan kontakt