SSA PANA Foamtec DOO

Tel: +381-(24) 4150516
Tel: +381-(24) 4150515
Fax: +381-(24) 4150517

KAO PIONIR PRERADE PENE , OBRADJUJEMO VIŠE OD 120 RAZLIČITIH VRSTA PENA.

Kontakt Online formular
PE tipovi
PE tipovi
PE tipovi
PE tipovi
PE tipovi

SSA PANA FOAMTEC DOO - BAČKA TOPOLA


Politika Kavlitete Kompanije

 

15.02.2018.

 

Naše vrednosti su inkorporirane u sve projekte i radove koje mi radimo, a koji se manifestuju kroz sledeće:

 

KVALITET

 Konstantno se trudimo da zadovoljimo potrebe potrošača obezbeđujući ih visokokvalitetnim i sigurnim proizvodima.

 

OBAVEZA

 Ambasadori našeg znanja, posvećenosti i entusiazmu su naši zaposleni, koji predstavljaju ogromnu vrednost za našu kompaniju. Mi ih tretiramo poštovanjem, poverenjem i pravdom.

Radimo odlučno, odgovorno i pozitivno, prihvatamo izazove, stalno istražujemo nove ideje i nova rešenja na zahtev kupaca.

 

INTEGRITET

 Naše konkurente tretiramo sa poštovanjem, poštenom takmičenjem, kao složen tim sa ciljem da se svakodnevno unapređujemo.

 

ODGOVORNOST I SARADNJA

 Obezbeđujemo elemente efikasnog sistema za upravljanje zdravljem i sigurnošću na poslu, eliminišući / minimizujući rizike zaposlenih, kao i sve ostale faktore koji mogu biti izloženi rizicima, koji su rezultat naših aktivnosti.

 Posvećeni smo zaštiti životne sredine, stalno usmeravajući se na smanjenje potrošnje svih prirodnih resursa koje koristimo.

 Kao poslovni partneri, dobavljači sirovina i reproduktivnih materijala, izvođači radova ili drugi spoljni saradnici, birali smo kompanije koje primjenjuju istu politiku na proizvode, zaposlene, zdravlje i sigurnost na radu, kao i zaštitu životne sredine u svom radu.

 Mi smo posvećeni da naše aktivnosti uskladimo sa očekivanjima svih relevantnih aktera u svim segmentima našeg poslovanja.

 Mi smo društveno odgovorna kompanija koja brine o svojim zaposlenima, kupcima, poslovni m partnerima, dobavljačima, lokalnim i državnim zajednicama.

SSA PANA FOAMTEC, DOO BAČKA TOPOLA

Naša kompanija u Srbiji nalazi se u Bačkoj Topoli u industrijskoj zoni i izgrađena je 2014 godine.Proizvodnja je počela u junu 2014 godine.Ovu kompaniju izgradila je Matična grupa i to SSA Europe, Ges.m.b.H.iz Austrije i PANA Foamtec, GmbH iz Nemačke. Artikli koji se proizvode u Srbiji imaju primenu u raznim industrijama i to autoindustrija, mašinstvo, građevinarsto, medicina, pakovanje, transport, elektroindustrija itd. Sirovina od koje se proizvode polugotovi i gotovi artikli su poliuretan, polietilen, veštački kaučuk i prirodna guma, samolepljive industrijske trake svih vrsta za sve namene.

Naši partneri

PANA Foamtec, GmbH. Kao jedan od pionira obrade sunđerastih materijala (pena) PANA proizvodi artikle od sunđerastih pena. Sa preko 60 godina iskustva proizvodimo artikle kao što su štancovani artikli, zaptivači u trakama, sečeni artikli od sunđerastih materijala za autoindustriju, građevinarstvo, industriju elektronike, pakovanje, industriju medicine, itd. www.panacell.de 

SSA Europe, Ges.m.b.H.

Od 2010. godine kompanija SSA Europa GmbH je naš partner sa velikim iskustvom, koja je distributer svih tipova industrijskih samolepljivih traka i koja pruža najoptimalnija rešenja u tehnici lepljenja. Više informacija možete naći ovde: www.ssa-company.com.

 

VIZIJA  I  MISIJA

(verzija 2, Jul 2017)

 

Vizija za SSA PANA Foamtec d.o.o

 OBRADA MATERIJALA ZA BOLJI SVET

 

Misija za SSA PANA Foamtec d.o.o

Naša misija se bazira na sledećim principima:

Saglasnost:

Usklađenost sa pravilima zemlje u kojoj poslujemo, poštovanje kodeksa ponašanja, kao i sa međunarodno odobrenim i životnim standardima. Naravno, usaglašenost takođe znači da se pridržavamo potreba i propisa na koje su nam ukazali naši kupci i dobavljači.


Kupac:

Potrebe i želje kupaca su glavni prioritet našeg rada. Zadovoljstvo klijenata je sastavni deo svih naših aktivnosti. Tražimo dugotrajna i poverljiva partnerstva sa zatvorenim vezama i odličnom komunikacijom. Zajedno sa našim kupcima pokušavamo da stvorimo vrednost koja zadovoljava sve zainteresovane strane.

Tržište:

Naše domaće tržište je istočna Evropa sa ciljnim tržištima unutar i izvan EU.

Osoblje:

Zaposleni su naš najvažniji kapital. Imaju ključno znanje i imaju veštine da razvijaju i kvalitetno završavaju poslove, kao i da služe svojim kupcima. Kompanija vidi svoj zadatak u obuci, razvoju i pružanju podrške svojim zaposlenima u skladu sa potrebama kako zaposlenih, tako i preduzeća.

Kvalitet:

Radimo po sopstvenim standardima kvaliteta koji su veoma visoki, standardima kvaliteta koje očekuju naši kupci, kao i međunarodno priznatim standardima poput (ISO 9001). Pratimo strategiju nulte vrednosti.

Ciljevi:

Mi se trudimo I idemo ka  visokim  ciljevima. Ciljevi potiču iz naše vizije, od naših kupaca, zaposlenih i drugih zainteresovanih strana. Stoga postavljamo izazovne ciljeve,  procenjujemo i preduzimamo korektivne mere ako je potrebno. Ovaj proces se ponavlja sve do  večnosti ove kompanije .

 

Naša besplatna i neobavezujuća ponuda prema vama
SSA PANA Foamtec DOO
Ulica: Sunce, Broj: 6, 24300 Bačka Topola
Direktan kontakt